Foti.nl – Webdesign en vormgeving

Vanuit een passie voor design en interesse in de mogelijkheden van het web is in 2004 Foti.NL Webdesign opgericht en gegroeid tot een webdesignbureau met focus op interactie en vormgeving.

Foti.NL is een bedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van webdesign en ontwikkeling. Voor diverse media bedenkt en ontwerpt Foti.NL maatwerk oplossingen waarbij interactie en vormgeving centraal staan. Uw vraag of wens wordt met verstand van zaken beantwoord waarbij de focus ligt op een haalbare oplossing passend bij uw organisatie, doelgroep en uw budget.

Ook op grafisch vlak heeft Foti.Nl de kennis in huis om uw ideeën vorm te geven. U kunt terecht voor logo ontwerp, huisstijl ontwikkeling, beeldbewerking en andere vormen van grafische vormgeving.

Kennis maken?
Neem contact op, ik kom graag bij u langs!

Op welke wijze kunt u met behulp van internettechnieken uw doelstellingen realiseren? Om dat te onderzoeken leer ik graag u en/of uw organisatie kennen. In een vrijblijvend consult stel ik samen met u de requirements vast voor uw website. Hiermee kan mede bepaald worden welke technieken ingezet kunnen worden om uw doelstelling te behalen.

Content Beheer

Foti.NL heeft na onderzoek een aantal jaar geleden gekozen voor het veel gebruikte open source Content Management Systeem WordPress. Waarom WordPress? Vanwege het wereldwijde gebruik en de grote community gebruikers en ontwikkelaars. Daarnaast kent WordPress een intuitief- en relatief eenvoudige interactie waardoor het voor iedereen vrij eenvoudig is content in de vorm van tekst en foto’s zelf aan te passen.

Uw website wordt als schil om deze software geprogrammeerd opdat het design volledig conform het gewenste ontwerp blijft en content door uzelf op eenvoudige wijze kan worden onderhouden. Met betrekking tot onderhoud biedt Foti.NL u persoonlijke begeleiding, inclusief een op maat gemaakte handleiding voor gebruik als naslagwerk. Lees meer over het onderhouden van uw website.

Zoekmachine Optimalisatie

U wilt dat uw website op internet gevonden kan worden! Naast een passend design is het optimaliseren ten behoeve van de vindbaarheid in zoekmachines van cruciaal belang. Een juist gebruik van tekst voorzien van trefwoorden, naamgeving bij gebruik van fotomateriaal en een goede semantiek in opbouw en structuur van een website staan garant voor vindbaarheid door zoekmachines. Foti.nl biedt mogelijkheden om hier zorg voor te dragen opdat de door u aangeboden informatie zo hoog mogelijk in de zoekresultaten wordt weergegeven.

Social Media

Het fenomeen social media is in de maatschappij van vandaag niet meer weg te denken. Het verbindt mensen met artikelen op het internet en biedt daarnaast verschillende manieren tot communiceren. In Nederland zijn Facebook en Twitter de grootste. Social media is voor u als eigenaar van een website interessant omdat u door deze media in contact kan komen met bezoekers en toekomstige bezoekers. Een ideaal middel om uw product of dienst te promoten. Informeer wat social media voor uw website kan betekenen.